Wanting to be someone else is a waste of the person you are

I fredags trodde jag att allt skulle skita sig, men det ordnade sig och det blev en riktigt bra kväll! Igår gjorde jag ingenting, låg bara hemma och kollade på filmer. Lite skönt att vara helt ensam hemma och bara ta det lugnt för en gångs skull, men hade ju gärna hittat på något. Det jobbiga med att bara sitta hemma är att jag blir så himla sugen på något gott, och så får jag inte äta. Som tur va så fanns det inget gott här hemma, så jag skar upp lite morot som jag åt. Bättre än inget iaf..

Har inte planerat att göra något idag, kanske drar och tränar om jag har lust, skulle faktiskt behövas.

ser ut att bli en bra kväll


Har nyss gjort mig i ordning och ligger och väntar på att Maria ska åka in till stan så att jag kan dra :D

haha fail

Vet inte hur jag tänkte i morse när jag skrev det inlägget. Skrev ju att jag hade massa tid över men nej, jag trodde att jag var en timma tidig men så var det visst inte. När jag insåg det så fick jag väcka mamma och så fick hon köra mig till skolan så att jag skulle komma i tid.

Första lektionen var det engelska läxförhör, gick ganska bra tror jag.. Fick tillbaka mitt förra förhör också, 31 av 39 tror jag att det var, yeey brukar inte gå så bra för mig :D Sista lektionen var det prov i någon handel ämne. Ingen aning om hur det gick men ett godkänt blir det nog allt iaf. Asså jag har trott att det har varit måndag hela dagen bara för att vi var lediga igår. Så underbar känsla varje gång jag kom på att det faktiskt är fredag! Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än, inte bara sitta hemma iaf!

Nu har jag precis gjort en pastasallad, det skulle bara vara till mig och pappa men det blev lite mycket så räcker nog till 8 personer ungefär.. Är man hungrig så kan man komma hit. Men får väl se det från den ljusa sidan, mat till imorgon också! Men ska göra någon god dressing till salladen nu, eller försöka göra en god..

fett

Vaknade en timma innan klockan ringde idag, kunde inte somna så gick upp. Är på ovanligt bra humör idag, ingen anledning till det men det är väl bra ändå haha. Har jätte mycket tid över nu, jag är typ klar och det är mer än en timma tills jag ska ta bussen. Hann göra lite glosor som jag hade tills idag, började plugga på dom inatt så bra att jag har lite tid över nu ;)

Freeedag idag!! Vet inte vad som händer, det märker vi sen!

hey ho, lets go!

Bara vart hemma idag, ganska skönt faktiskt om jag ska vara ärlig. Var duktig förut och lagade mat också, potatis, fläsk och löksås blev det, gott! okej så, jag fick lite hjälp av mamma.. Juste, rensade ut alla sommarkläderna förut och slängde allt som jag inte ville ha. Känns som att jag inte har så mycket kvar nu :( Behövs nytt!! Längtar tills jag får pengar! Sen så gick jag ut på en lång promenad med hunden, orkade inte åka och träna, det är så tråkig att träna själv. Hoppas att Maria blir frisk snart så att jag kommer igång igen ;) Men iaf, när jag bara hade en liten bit kvar att gå så fick jag lågt blodsocker och kände att jag inte kunde gå mer. Så fick ringa mamma och be henne hämta mig.

Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen lägga i en hårinpackning och kanske göra ansiktsmask om jag orkar. Imorgon är det skola igen och det är riktigt skönt att det är fredag!


-

love is like the air we breathe. it may not always be seen, but it is always felt, used and needed

Amanda fixar lite med min blogg!

Kom precis hem från Amanda, mamma var tvungen att hämta mig eftersom att stickorna till blodsockret tog slut.. Igår var vi bara hemma hos Amanda hela kvällen och gjorde typ ingenting. Lediga idag, funderar på att bara ta det lugnt, kanske fjäska med mamma och försöka få med henne ut till torp. Sen lite senare så ska jag åka och träna.

Nu ska jag och mamma göra goda mackor och sätta oss och fika lite!

väntar på att tiden ska gå

Har inte bloggat på grund av att jag inte har hafr lust och har inte vart på så bra humör nu det sista.

Har lång sovmorgon idag och börjar 10 över 12 tror jag. Sen imorgon så är vi lediga så jag klagar inte. Vet inte vad som händer ikväll men något ska det allt hittas på!

nytt liv, ny start

Åkte hem till Amanda igår och var med henne och Conny.Vi åkte och köpte lite kebab och grejer som vi sen lagade och åt, hur gott som helst!

Idag var jag hos doktorn på morgonen, inte så roliga besked men det är lite för personligt att ta här på bloggen. Sen åkte jag till skolan. Efter skolan så gick jag ner till stan med Isabella en stund medan jag väntade på att Maria skulle sluta, sen gick jag upp till henne och pratade med henne och Mike lite snabbt. Sen tog jag bussen hem och lagade mig lite mat. Slappar i soffan nu och kollar på tv men ska gå upp och damsuga toan som jag har lovat.. Sen byter jag om och drar och tränar tänkte jag, kanske solar om jag inte är för snål också! :)

Sötsug!

Jag är såå sugen på godis så det är inte sant! Tur att det inte finns något här hemma. Men nu åker jag till Amanda och träffar den sjuklingen, bye!

är ju en ju en dag imorgon också

seriöst, klockan är snart 5 och jag är inte så trött. Fick väldigt högt blodsocker förut eftersom att den grejen på magen satt fel. Mådde jätte dåligt ett tag och det kändes som att jag skulle spy och jag orkade verkligen inte göra någonting. Men det är på rätt väg nu så på ett sätt är det ju bra att jag är uppe så att jag kan ha koll på det. Ska göra allt för att somna nu. Godnatt, eller godmorgon snart för vissa..

tufft

Varje resa på tusen mil börjar med ett steg

Åkte till tureborg förut och bara tog det lugnt med Mike och Maria. Vi låg och kollade på film men det slutade med att alla somnade, var svin trött! Men när jag kom hem så var jag inte ett dugg trött och jag måste börja gå och lägga mig tidigare så ska sätta på någon bra film och försöka somna till den, det funkar alltid!

Imorgon ska jag åka och träna och byta ut mitt gymkort som man måste göra.


Det är sjukt hur fort det här året har gått, den här bilden är från förra nyår




Lägg inte örhängen på golvet..

Vaknade i morse av att jag var jätte yr för att jag hade lågt blodsocker, så det var bara att gå upp att äta. Tagit det rätt lugnt hela dagen. Pappa ringde mig förut och bad mig sätta på kaffe för att han hade en överaskning, när han kom hem hade han stora as goda muffins med sig haha.

Håller på och städar mitt rum nu, men fick ta en liten paus eftersom att jag gjorde en ganska klantig sak. På något sätt så hade ett av mina örhängen hamnat på golvet och piggen var uppåt. Jag såg den naturligtvis inte och gick på det och man bara hörde hur det knakade eller hur man nu säger när den åkte in foten. Fattar ni, hela jävla piggen åkte in foten och den är inte ens vass, den är ju typ rund där uppe. Så den fastnade i foten så att jag fick dra ut den. Blödde lite i början men nu är det typ bara lite rött och svider lite haha. Synd om mig. Men ska sluta lipa nu och ta tag i städningen så hörs bi sen!

lugn och fin kväll

Kom nyss hem, har vart på tureborg hela kvällen, gjorde inte så jätte mycket faktiskt, tog det mest lugnt. Senare drog vi ner till stan och käkade, sen drog vi tillbaka igen. Gick med in och värmde mig lite och sen så kom pappa och hämtade mig för att jag var rätt trött. Nu är jag typ inte trött över huvud tagen, men sätter på en film och då kommer jag somna som en liten prinsessa haha! Ja som sagt, det blev en nykter och lugnt kväll för mig. Ska hitta någon bra film som jag ska lägga mig och kolla på nu!


tacos!

fick sluta halv 1 idag, skönt! Vi drog ner några till stan och satte oss ett tag och pratade lite. Senare tog jag bussen hem. Precis lagat klart maten, tacos blev det, favorit! Sen ska jag göra mig i ordning lite och senare ska jag nog till tureborg med lite gött folk!



min dag

Det här har vart en ganska slapp dag faktiskt. Råkade försova mig i morse så kom försent så var inte med på idrotten utan satt och försökte göra klart en läxa som vi hr tills imorgon, eller ah idag, klockan är ju faktiskt över 00.00.. Senare på en annan lektion så fick vi gå omv i var klara med alla uppgifter som vi hade och jag och Amanda hade bara en kvar så det gjorde vi fort och fick gå sen så hade en väldigt lång rast. Visst är det skönt med en sån lång rast men känns så meningslöst att sitta i skolan och inte göra någonting. Den sista lektionen så redovisade jag och Amanda. Alla ska egentligen göra det nästa vecka men eftersom att Amanda åker utomlands nästa vecka så gjorde vi det idag. När vi var färdiga så hade vi inte något att göra, alla satt ju och jobbade med det vi redan var klara med, så jag och Amanda fick gå när vi var klara, inte helt fel. När vi kom ner till stan så bestämde vi oss för att dra till våran gamla skola och hälsa på våra lärare eftersom att vi ändå inte hade något att göra. Så jag, Amanda, Sofia och Eve drog dit en stund. Det var lite konstigt när vi kom dit, det kändes liksom som hemma typ. Det var kul att prata med våra gamla lärare faktisk, man saknar dom allt lite. Sen så gick dom andra till bussen och jag gick till stan för att pappa skulle hämta mig där och sen åkte vi och köpte McDonalds., lite feta bara men man får faktisk unna sig lite ibland. 

Har bara vart hemma hela kvällen, det där med träningen vill jag inte ens prata om, blev helt enkelt inte något idag heller.. Men jag tog mig en ganska lång promenad med hunden, det är ju alltid något. Satt och pluggade lite förut men tog en paus och gick ut och tjötade lite med Tobbe och Marcus ett tag. Nu sitter jag och försöker banka in lite glosor i huvudet. Smart som man är så börjar man plugga kvällen innan. Imorgon är det äntligen fredag och jag slutar ganska tidigt efter som att jag inte ska ha den sista lektionen. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Hoppas att min sjuka vän Maria blir tillräckligt frisk så att hon kan hitta på något! Men nu har jag inget mer ointressant att skriva om, ser att det blev lite mycket kanske. Ska plugga lite till och sen ska jag sova. Godnatt!


lite trött bara

kommer ju iaf komma i tid

Vad var det jag sa, det går redan skit med att skriva haha.. Jaja så kan der vara.

Blev lite ledsen nyss, kom på att jag har sovmorgon och börjar klockan 10 istället för halv 9, så nu sitter jag här och är helt klar och bara väntar på att tiden ska gå. Är lite sur nu också, fick tandkräm på tröjan så måste hitta en annan, tur att jag har en massa tid på mig då.. Asså det är verkligen storm ute, kommer ju blåsa iväg sen när jag ska ut. Inte så lång dag i skolan idag, skönt! Har sagt till mig själv sen måndags att jag ska åka och träna, men jag somnade efter skolan både i måndags och igår och när jag vaknar så är sen för sent.. Men idag SKA jag träna och jag ska inte somna innan.

Den stora frågan är ju vad jag ska göra nu, tvn ser ganska lockande ut, får se om jag hittar något bra!


Har typ bara massa konstiga bilder på datorn just nu.


Får se hur det går

Tänkte att jag skulle försöka igen, även fast jag vet att det kommer sluta med att jag inte orkar skriva mer, men det är bra tidsfördriv så testar!

Idag är det söndag och jag mår bättre nu än vad jag gjorde igår haha.. nä men jag hade kul tills slutet ;)
Håller på att städa mitt rum nu, sen ska jag göra mig i ordning och sen vid tre ska jag till näl och hälsa på min farmor och se hur det är med henne. Tänkte försöka släpa mig ner till gymmet och träna senare också. Men nu ska jag fortsätta så att jag blir klar någon gång.