kul

Skippade idrotten idag så sitter i kafeterian med fina brudar. Efter skolan åker jag nog med Amanda hem för att plugga lite och så!

barnprogram!

Efter skolan så drog jag Mike och Maria hem till mig, käkade och pratade sen så åkte jag och Maria och tränade. Enda sen jag kom hem från det så har jag bara legat på soffan och kollat på barnprogram, somnade lite också, blir jobbigt sen när jag ska sova. Men nu ska jag stax gå ut och möta lise så att hon kan få sina pengar så måste dra hejdååå!

lika bra haha

Hopp då var ännu en dag över, går såå fort! Har vart helt död hela dagen idag, sov inte mycket i helgen så får helt enkelt skylla mig själv. Imorgon är det tisdag och det betyder lång dag i skolan.. kul. Efter det ska jag och min fina vän Maria träna, har ju inte kunnat göra det nu det sista eftersom att jag har haft ont i magen och så har det ju vart helg och det är dåligt med träning på helgerna haha. Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och hoppas på att jag somnar ganska fort. natti!

gammal bild på mig och mandisen!

hemma

Kom precis hem nu, fick med mig en jacka och en sån handske som man skrubbar med. Nöjd med jackan i alla fall och fick den mycket billigare eftersom att det redan var erbjudande på den och sen så om man lämnade in sin gamla jacka så fick man en ny 300 kr billigare så det kostade bara 700! Sen så åkte vi till blomsterlandet och var där jätte länge för vi skulle hitta något fint till mormor. Nu ropar mamma att vi ska äta så får väl gå ner.

Fredag

Jag stannade hemma från skolan idag också för mår inte helt bra idag heller. Men jag tänkte passa på att åka med mamma till överby för att kolla på jackor för jag behöver verkligen en ny. Så nu har jag precis blivit klar men så kom vi på att vi har räknat fel på en timma så jag fick massa tid över..

gammal bild från när vi var på liseberg för längesen.

min mage :(

Fortfarande ont i magen så blir nog hemma imorgon också. Imorgon på kvällen så är det meningen att vi ska till mormor och äta hennes goda mat med släkten, får se hur jag mår, vill inte missa hennes mat :(

Eftersom att jag har vart hemma hela dagen så ser mitt rum ut som ett helvete, fattar inte hur jag lyckas.. Så ska försöka fixa till det lite.



hemma från skolan

Stannade hemma idag för att när jag vaknade i morse så hade jag så sjukt ont i magen. Lite jobbigt för att eftersom att jag gärna inte äter något så blir mitt blodsocker väldigt lågt och då måste jag tvinga i mig mat. På tal om lågt blodsocker så känns det som att jag har det nu så får väl ordna det. Sen så har jag planerat att lägga mig i badkaret en stund, gör aldrig det längre så är väl dags, det är ju så skönt!

haha glada..

onsdag

Tjaa! Helt okej dag i skolan idag faktiskt förutom att jag mitt mitt fösta F.. Men hade jag pluggat så hade det vart svin lätt så omprovet blir inga problem;) Efter skolan gick jag till gymmet och tränade, efter ca en och en halvtimma fick jag lågt blodsocker så då fick jag ringa pappa och be han att komme och hämta mig. När jag kom hem så var maten precis klar och stod på bordet, uuunderbart!

Nu ligger jag på golvet i mitt rum och bara lyssnar på musik och har jättetråkigt. Funderar lite på vad jag ska önska mig i julklapp, lite tidigt kanske men vet att mamma redan har köpt en julklapp till mig så lika bra att jag säger vad jag önskar mig nu. Kommer nog önska mig mest sånt som är bra och ha som jag är för snål för att köpa själv eller ah. Ska nog ta och hoppa in i duschen snart och sen ska jag försöka komma ihåg att lägga i hårinpackning för det behövs!


natti

Eftersom att jag är så gullig och snäll så blev jag kört till gymmet ändå ;) Var inte där så länge, än timma ungefär och sen så solade jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför natten så att jag kommer upp imorgon.

Sovmorgon till 10 imorgon så det är rätt skönt. Efter skolan går jag nog direkt till gymmet och tränar lite. GODNATT!




duktig tjej

Nu drar jag och trääänar! Ingen som ville köra mig så måste ta bussen och frysa ihjäl :(

always hope but never expect

Efter skolan drog jag, Isabella och Lizette hem till Lizette en liten stund, sen drog vi ner och käkade på pita tror jag att det heter, gott var det i alla fall! Sen gick vi och tog en kaffe och snackade lite, traskade runt lite på stan och sen körde Lizettes kompis hem oss. Sen dess har jag inte gjort ett skit, funderar på att ta tag i mitt liv och åka och träna, så får det bli! Om jag inte är för snål så ska jag sno lite pengar från min spargris och sola också.







här har du beccaaa!!






















the past is a good place to visit but it's never a good place to stay

Min helg har faktiskt varit otroligt lugnt, i fredags drog jag och några brudar ut och åt en sen gick vi och kollade på kannan och igår tog jag det bara lugnt med Becca och Tobbe på kvällen. Idag har jag inte ens vart utanför dörren. Farsdag idag så vi har ätit lite gott och så kom farmor hit så fikade vi lite. Väntar på att true talent ska börja, final ju!