laddar inför ny vecka..

Fast nej. Har vart jätte skönt med långhelg men är fortfarande inte redo för skola imorgon. Känner hur sommarlovet närmar sig och det ska bli så skööönt! Fast är ändå så stressad för har en hel del som jag behöver göra i skolan. Imorgon tänkte jag att jag ska bara ta tag i lite grejer, jag är bara lat och kass på att göra klart grejer. Imorgon är det redovisning i ett arbete som jag har gjort med Amanda och Amanda, kommer nog gå super, så ligger och läser lite på det jag ska säga nu. Älskar hur värdet har vart idag! Men det är så äckligt varmt uppe på mitt rum så jag gick ner och la mig på soffan istället.

Orkar inte skriva så mycket om min helg, har festat och tagit det lugt och så. Idag när jag vaknade hemma hos Maria så fick jag skynda mig hem fö att äta och duscha och så för jag skulle hem till Amanda och plugga med henne och Amanda inför imorgon. Sen drog jag hem och har inte gjort så mycket, vart ute och gått lite och kollat på big brother och så. Nu ska jag plugga vidare lite tills jag somnar godnatt!

det här är för dig isabella!♥

Ett tag sen jag vloggade nu kanske. har väl inte hänt något jätte speciellt nu det sista, jag typ går i skolan och festar med underbara brudar på helgerna. I fredags var vi på liseberg och kollade på maskinen, grymt! Senare när vi väntade på bussen hem till Uddevalla så fick jag och Isabella för oss att jag skulle hoppa upp på hennes rygg, det gick väl sådär haha. Vi ramlade och jag hamnade på armen och så gick axeln ur led, inte så skönt. Satt och led hela vägen hem och drog till akuten direkt när vi kom till Uddevalla och var hemma vid halv 6 på morgonen, gött trött vatrjag dagen efter! Så nu går jag med ett stöd som jag skulle ha i en vecka. Känner mig lite handikappad för den var den högra axeln, hade vart bättre om vi ramlade åt andra hållet.. Så ska till sjukgymnasten imorgon. Fyfan vad klantiga vi är!