hårt

Somnade jätte sent inatt så det var inte kul att gå upp i morse kan jag lova men tillslut gick det. Har haft det jävligt bra på jobbet idag, skruvade ner lite grejer och så i morse och efter det så har jag åkt med runt till lite olika ställen och fixat grejer där. Jobbade över lite så var hemma rund halv 6, gissa om jag var trött?! Men det blev bättre när jag såg att det fanns grillat till mig haha! Efter det har jag inte gjort ett skit för det har jag inte orkat. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag sova, klockan står på halv 6, woho!

we all die, the goal isn't to live forever the goal is to create something that will

Kav verkligen inte sova så jag kan ju lika gärna passa på att skriva på den bortglömda bloggen lite. Idag var jag tvungen att gå upp väldigt tidigt eftersom att jag var tvungen att ta bussen till jobbet, och eftersom att jag var tvungen att åka ner till stan och byta buss och skit så behövde jag gå upp mycket tidigare än vanligt. Slutade halv 5 idag och så hade jag sån tur så jag kunde åka med en ner till stan. Nere i stan när jag pratade med pappa så sa han att vi skulle köpa mat, LYCKA! jag var svin hungrig! så jag väntade på att pappa skulle komma så att vi kunde hämta maten och åka hem. Efter att jag hade käkat så somnade jag efter en stund och sov i några timmar så nu är jag inte alls trött. ganska störande ja. Men nu är jag nästan tvungen att sova, ska upp tidigt imorgon igen men då har jag sån tur att mamma kunde köra ut mig. Jag ska göra mitt bästa och försöka sova nu. GODNATT!
Min fina vän

Hos Isabella!

Skrev nyss ett ganska långt inlägg som jävlades med mig och försvann, det var ju kul. Aja sitter i alla fall hemma hos Isabella och vi ska väl gå och lägga oss snart eller något. Skola imorgon och det är jag inte taggad på, kommer sitta så fint med ett sommarlov! Helgen har bestått av både en hemmakväll och fest så det har vart bra! GODNATT