wait for something better

Nice helg! Snart sticker jag till Amanda och pluggar och sover där!

då var det fredag igen

Orkade verkligen inte blogga mer igår, hade ändå inget speciellt att skriva. Det enda som hände var att jag och Amanda köpte dyr glass som vi hade tjatat om hela dagen och sen så åkte vi hem och så var jag hemma hela dagen och år glass, smal tjej med ett kul liv. Det här har vart en riktigt slapp dag än så länge, första lektionen hade vi datorkunskap så det var bara att sitta och göra precis som läraren gjorde, efter det hade vi naturkunsskap och så pratade vi bara lite betyg och så fick jvi sluta sen så hade en lång lunch. Så sitter och väntar på den sista lektionen nu, ingen aningen när den börjar men. Skönt med en kort dag på en fredag! Efter skolan så åker jag och mamma till torp och köper nya jeans till mig, äntligen! Senare på kvällen blir det till att vara med fina människor!


Matte

Godmorgon! Sitter på våran andra lektion ni och har matte, inte min grej det där.. Det enda jag kan tänka på just nu är mat haha! Nä men är verkligen svin hungrig. Fick inte hämta min skoldator igår för jag hade inte med mig ett litet plastkort, jag är så duktig så jag har tappat bort det! Så ska ner och prata med dom sen för jag behöver den verkligen. Funderar på att inte träna idag och istället försöka komma ikapp lite grejer jag ligger efter med i skolan så att jag får det gjort. Får se sen.


Går segt

Började med prov första lektionen, hade ju inte pluggat men vi hade ju ändå jobbat med det innan så jag tror att det gick bra. Än så länge så har den här dagen gått riktigt segt! Kände på mig i morse att den skulle bli en sån dag idag. Sitter och väntar på att lektionen ska börja nu och sen efter det så har vi bara en lektion kvar och sen så slutar vi. Då åker jag hem och käkar och sen klockan fem så ska jag möta Maria i stan och så ska vi gå och träna!


om ni bara visste hehe..

Var ju som sagt hemma hos Becca förut, vi åt god mat och hade det bra och lite sånt. Vid halv 9 typ så kom jag på att jag borde plugga på ett prov som jag ska ha imorgon så ringde pappa så fick han komma och hämta mig. Om ni undrar så har jag fortfarande inte börjar plugga till det där jävla provet.. Ska byta insulin, tvätta bort sminket och rensa bort högen av grejer som ligger på min säng och sen ska jag krypa ner och försöka sova.

Becca och min hand haha, erkänn snygg ring hon har!

Tisdag

Dagen började med att jag var tvungen att gå upp tidigt på min lediga dag eftersom att jag skulle vara på sjukhuset klockan 9. Efter det åkte jag hem och la mig på soffan och sov en stund. Senare så åkte jag med Becca och gudmor till torp och nu är vi på väg hem till dom!
Ni kan ju ignorera det jag gör med munnen på bilden.


Inte helt fel

Väldigt onödigt att gå upp till skolan, första lektionen satt vi bara och pluggade till ett prov och jag hade ingen dator så satt bara och gjorde ingenting. Sen så behövde vi inte gå på resten av lektionerna så då gick jag och tog bussen hem. När jag kom hem somnade jag på soffan nästan direkt, åh det var så skönt! Har ätit och så nu så ska bara fixa lite saker och sen åker jag till Maria.


feel free to not give a fuck

Kom nyss ur duschen så nu ska jag bara byta insulin och sen lägga mig och sova. Ny vecka imorgon, kommer bli jobbigt eftersom att jag vet att jag har en hel del efter mig nu. Godnatt på er. ♥

Städar för fullt

Okej nu tog jag en liten paus, som vanligt så såg mitt rum ut som jag vet inte vad så var tvungen att fixa det nu. Har gjort i ordning i garderoben också, duktig tjej jag vet. Har inte haft lust att skriva nu i helgen så kan skriva lite kort om vad jag har gjort. Sa ju att jag skulle ta det lugnt men blev inte riktigt så i fredags. Började med att jag åkte ner till stan och käkade med tjejerna och sen drog vi till lite sköna människor och det blev inte så jätte nyktert haha. Så ja, det var kul. Lördagen blev mycket mycket lugnt, gjorde mig inte ens i ordning. Var hemma hela dagen och så kom Becca lite senare och så kollade vi bara på tv och åt oss tjocka, faktiskt ganska skönt. Idag så har jag inte planerat någonting förutom att bli klar med rummet. Men tror inte att jag ska göra något speciellt, har jag lust så åker jag ner och tränar lite senare, har ju inte blivit så mycket träning den här veckan. Men nu får det vara slut på pausen..


hemma!

Så himla skönt att vara hemma nu! Dom sa att jag skulle antingen få stanna där en natt till eller så kunde jag få åka hem om jag skötte mig och tog jättemycket blodsocker och skrev ner det. Så det får väl bli en lugn helg så att jag kan ha lite koll. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag för det behövs haha!

Stannar en natt till

Trodde att jag skulle få åka hem idag men måste stanna tills imorgon. Även fast det är bra nu så måste jag ändå stanna i två dygn så hoppas att jag får åka hem ganska tidigt. Men jag klarar mig, har ett eget rum och en tv så det funkar. Har ju nålar i båda armvecken, en där dom tar blod ifrån och en som droppen går till. Apparaten började tjuta förut och så skulle vi kolla vad det var och när vi drog upp tröjan så var det heelt blodigt så den hade läckt massa så fick ta bort den och sätta en ny, fast den sitter på handen nu. Andra armen är inte heller så fin, helt svullen och blå, nä nu får jag sluta lipa. Har i alla fall fått en telefon nu så låg och tjötade lite med Becca förut så det är lite skönt att man kan få tag på folk nu. Ligger och väntar på kvällsmat nu som jag borde få ganska snart tror jag haha gillar frukosten och kvällsmaten här.


kom och hämta mig

Har äckligt tråkigt, ser ut som ett helvete, nu vill jag hem! Hittade i alla fall en dator som tur var! :D

Näl

Jag klantade mig igår innan jag skulle gå och lägga mig. Mådde skit när jag vaknade och hade massa ketoner och så, så mamma fick köra mig hit till näl. Mamma åkte hem förut så nu ligger jag här själv, tur att ser finns tv iaf. Egentligen ska jag stanna i två dygn men jag hoppas att jag får åka hem imorgon.


the less you care, the happier you will be

Har bestämt mig för att gå till skolan imorgon, är så jävla tråkigt att bara ligga hemma en hel dag. Min skoldator är inte så snäll mot mig just nu så måste lämna in den imorgon, kul. Skönt med lite sovmorgon i alla fall, börjar halv 10 så jag klagar inte. Direkt efter skolan så ska jag gå och sola och träna med Becca och sen åka hem och försöka få klart lite skolgrejer. Nu ska jag bara byta insulin och byta knapp på magen och sen så ska jag lägga mig och läsa en engelsk bok som man måste läsa i engelskan och förhoppningsvis så somnar jag väl ganska fort. Godnatt töntar.

mår du bra? pizza imorgon kanske?

Ingen skola för mig idag

Vaknade imorse och hade så himla ont i magen så var bara att gå och lägga sig igen. Har fortfarande väldigt ont så får hoppas att det blir bättre snart. Så kommer förmodligen inte kunna träna sen heller. Ska bara ligga i soffan hela dagen och inte göra någonting har jag planerat.


Bodystep

Var ju ett bodystep pass förut och shit vad svårt det var, stod där som ett ufo och försökte hänga med så gott jag kunde.. Det var faktiskt jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara. Nu ska jag ta mig något litet att äta och sen hoppa in i duschen.


Äckliga måndag

Jag och väckarklockan var inte bästa vänner i morse men tillslut så lyckades jag ta mig ur min underbara säng. Har nyss ätit så sitter och tjatar med Amanda och Amanda nu. Slutar halv 3 och då drar jag hem och slänger i mig lite mat och så och sen blir det träning med Becca!


wait for something better

Har verkligen ingen lust att gå till skolan imorgon! Hade vart så skönt att bara ligga hemma, orkar intee... Men men, sånt är livet. Tur att jag inte går så jätte länge imorgon i alla fall. Efter skolan ska jag hem en stund och sen så ska jag träna, bodystep blir det! Aldrig gått på det förut så ska bli kul att testa något nytt. Men nu kollade jag på klockan och såg att det är dags för att nana, sov gott!

en frååga

Anonym om Japp!: vart gymmar du? :)

Jag tränar på sportlife! :)

min helg!

Har inte riktigt orkat att skriva nu i helgen men nu sitter jag ändå bara och har tråkigt så kan lika gärna skriva. Har vart en hyfsat lugnt helg tycker jag, i fredags så var jag, Maria, Becca och Amanda hemma hos Maria och bakade, skitmysigt! Så ah, vi spenderade kvällen där. I lördags så körde vi på en heldag i Göteborg, jag och Becca åkte ner lite tidigare och kollade lite i affärer och så, lite senare så kom Maria och My och så gick vi och käkade och snackade och så! Senare så gick vi på bio, den var väldigt bra faktiskt! Sen så gick vi och väntade på bussen hem. Skulle egentligen åkt hem när vi kom tillbaka till Uddevalla men blev ändrade planer så drog på en fest en stund istället, så det var trevligt! Idag vaknade jag väldigt sent och efter att jag hade ätit frukost så gick jag upp och sov lite igen, så har sovit jättemycket idag. Har bara stannat hemma, har inte orkat åka och träna eller något. Sitter och väntar på att handbollen ska börja nu så ska jag gå ner och kolla på den men föräldrarna och äta lite gott!



Fredag

Hittade en mobil som jag bestämde att bag skulle ha igår, kommer inte ihåg vad den heter eller så men min plånbok gillar den iaf inte. Bara kollade igår så ska köpa den snart någon annan gång.

Sitter i skolan nu och väntar på att lektionen ska börja, skönt med ganska kort dag idag och sen efter skolan så åker jag och Amanda hem till mig. Senare så ska vi hem till Maria och så ska hon, jag, Amanda och Becca BAKA!!! Och gott ska det kan jag lova!;) Så den blir en mysig fredag.


Japp!

Efter skolan så kom mamma och hämtade mig och så åkte vi hem och startade direkt med maten, så nu har jag nyss fått i mig lite mat och sitter och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan åka och kolla på mobil. Blir ingen träning sen, ska med Becca och gå ut och gå sen istället. Fint är det.


Torsdag

Försov mig i morse, är inte speciellt förvånad. Fick skynda mig och skita i att sminka mig och allt så körde mamma mig till skolan så jag kom bara lite sent. Sitter och har matte nu, glömt boken så får väl försöka jobba ikapp lite hemma sen. Sen efter skolan så åker jag hem och sen ska nog jag och pappa åka och kolla på mobil som jag kan köpa. Senare så blir det nog träning som vanligt fast blir nog lite lugnare idag.


Bodyjam

Var på ett roligt bodyjam pass förut med Becca och Felicia. När jag kom hem så somnade jag typ sittandes i fåtöljen, är så trött hela tiden nu för tiden. Fick lågt blodsocker sen så fick trycka i mig lite korv med bröd så piggnade till lite. Sitter och kollar på "våra pinsamma kroppar" på tvn nu, väldigt äckligt faktiskt! Och jag brukar ändå inte så mycket problem med sånt här men nu blev jag riktigt äcklad och vill inte se mer så ska gå här ifrån. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag ligga med min säng.


I skolan

Åkte inte och tränade innan skolan, ska på ett pass sen istället. Sitter med nördarna Amanda och Amanda som håller på med någon skit haha. Börjar om 20 minuter eller något och sen så slutar jag och åker hem.


Jag kan

Avundsjuk Amanda?


men åh

Fan, jag sa ju att jag inte skulle kunna somna nu bara för att jag sov förut och så ska jag upp tidigt och träna, hur ska detta gå? Skulle inte förvåna mig om jag bestämmer mig för att skita i det. Fast jag kanske kan göra det direkt efter skolan istället för slutar ändå ganska tidigt. Får se på det när klockan ringer imorgon! Haha jag satt och kollade tillbaka lite på bloggen nyss och så kom jag på en grej, på mina bilder där jag visar vad jag har på mig så ser man en dildo i bakgrunden haha! Fick den när jag fyllde år. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte använt den än, hahah så skrev jag än! Nä men vet inte riktigt om det är min grej det där. haha herregud varför skrev jag det här?

haha kul!

Core

Kom hem från träningen för ett litet tag sen, körde core och det var riktigt jobbigt! Kändes bra efter iaf. Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12 och så har jag bara två lektioner och sen har vi inte dom sista lektionerna så slutar tidigare. Eftersom att vi börjar 12 så ska jag passa på att träna innan, det lär ju inte vara så mycket folk då så det är ju skönt.


helt död

Okej, jag kunde inte hjälpa det, jag somnade, vilken jag inte skulle göra. Jaja får väl hoppas på det bästa sen då. Har i alla fall nyss rest mig från soffan och sitter nu och väntar på mat, pannkakor! Sen vid 6 så ska jag möta Maria på sportlife och så ska vi träna lite och sen ska vi på ett core pass. Gud asså jag känner mig fortfarande helt död i hela kroppen typ så det ska bli lite skönt att träna sen. Vet ni, jag går ner och lägger mig i soffan igen!

är så himla dålig på att ta nya bilder så fick bli en bild på min klass från 9an.

Trött!

Var ju inte så trött när jag vaknade men efter att ha vart i skolan en stund så fick jag kämpa för att inte somna. Så jag åkte hem för att vila och göra lite andra saker. Ligger i min underbara soffa med en filt för jag håller på att frysa sönder, svin kallt här! Ska försöka att inte somna för då kommer jag inte kunna sova i natt igen och då blir det bara samma sak imorgon. Åker och tränar med maria sen så behöver vara lite utvilad innan det.


tisdag

Godmorgon!!
Idag när klockan ringde så bara jag flög upp ur sängen, så jag piggnade till ganska tidigt. Sätter alltid klockan väldigt tidigt eftersom att det kan ta ett tag innan jag går upp, men nu har jag massa tid över för jag är snart klar. Vet ni vad jag gjorde eller, orkade inte leta upp mobilen igår så istället sökte jag på datorn och gick in på någon väckarklocka online, så i morse så ringde datorn, haha hur bra som helst.. Tisdag idag vilket betyder att det är lång dag i skolan, tror jag. Efter det så ska jag väl hem snabbt och äta och så och sen åka och träna. Så det är fint!

Vill och ska

Kom hem från gymmet för en stund sen, var inte på något pass idag utan vi tränade på gymmet idag så det var lite lugnare men det var väldigt skönt. När vi var klara så körde Becca och hennes pappa hem mig och då slängde jag mig i fåtöljen med kaffe som fanns klart när jag kom hem! Tänkte hoppa in i duschen nu direkt och sen göra mig i ordning för natten så att det är klart sen, eller jag kanske ska äta något först. Börjat tycka att det har blivit väldigt roligt att träna så det är ju skönt. Förr var det mer att jag tvingade mig själv ner till gymmet bara för att jag kände att jag måste. Får väl hoppas att det fortsätter att kännas så här haha. Jo med det tror jag allt, jag har ett mål som jag ska klara ;) eller säger man ens så? Jaja ni fattar! Idag ska jag lägga mig i tid, inatt gick det ju sådär med det, låg bara där och såg att klockan bara blev mer och mer, så måste försöka hitta något sätt så att jag kan somna. Tufft liv asså. Nu ska jag sluta tjata och gå och dejta duschen! Har typ ingen bild så fick bli en bild på min lamphund!


Träning

Jobbig att behöva gå tillbaka till skolan men det var faktiskt inte så farligt som jag trodde att det skulle bli. Efter skolan så tog jag bussen hem och nu har jag precis ätit lite mat. Nu. Såg jag att det blev lite bråttom så får skynda mig att byta om och packa ner lite grejer för att sen åka och träna.


Tillbaka till skolan

Godmorgon goingar! Försov mig idag men jag är inte precis förvånad. Det roliga är att när jag hade bestämt mig för att skita i hela första lektionen så skriver Amanda att fösta lektionen är inställd så kommer nog komma i tid ändå. Har inte så mycket mer att säga, efter skolan ska jag hem och sen åla och träna. Ha en bra dag! Kanske inte så fin bild men så här ser jag ut idag!


natti!

Nu tänkte jag ta natten och lägga mig och försöka sova. Ska nog se på en film eller något så kommer jag somna till den, ska bara försöka hitta något som jag kan ha på mig imorgon för det kommer jag inte orka tänka på i morgon. Längtar inte tills jag ska gå upp i morgon! Fast ska jag vara helt ärlig så ska det bli lite skönt att börja igen så att allt blir som vanligt, kommer nog inte säga så imorgon men. Sov gott! ♥

yeah


härligt

Kom hem för en liten stund sen. Säger hela tiden att det har vart så jävla svettigt efter alla pass men det här var nog det värsta, det var så varmt där inne! Juste vet ni eller? Bohuslänningen var där och tog kort, dör om jag kommer med i tidningen när jag tränar! Får hoppas att jag slipper det. Åh det var så underbart att komma hem och gå upp på mitt rum, storstädade ju här förut och det är inte ofta det är så här fint på mitt rum haha.. Sitter och väntar på att maten ska bli klar nu, är vrålhungrig! Sen ska jag hoppa in i duschen och sen umgås med sängen och tvn resten av kvällen. Kom på att om jag vill ha någon sallad till så får jag nog göra den själv så ska gå ner och göra det nu!

nu ska det bli fint här!

Godmorgon! Vaknade av att mamma kommer in och slänger sig i sängen bredvid mig och efter det kommer en hund. Dom tyckte väl att det var dags för mig att gå upp. Har precis vart nere och ätit lite så nu ska jag sätta på musik och börja med min städning, fyy det kommer ta ett tag, städning är inte riktigt min grej. Söndag idag ju ska ska nog inte göra något speciellt, så ska bara städa och träna och vila så mycket jag kan för att imorgon börjar det riktiga livet igen!

Meen

Haha det där med att ja skulle försöka somna tidigt för att ja behövde sova ut, åt helvete med det. Det går ju inte! En sak är säker och det är att jag kommer dö när skolan börjar på måndag, kul! Nu ska jag fortsätta med att försöka sova.


Sluta aldrig hoppas

Det blev inget hemma hos Felicia förut istället så har jag vart med Maria och Becca. Ligger och kollar på film nu och ska försöka somna snart för jag behöver verkligen sova ut känner jag. Imorgon halv 5 så ska jag på zumba med Becca och Maria mer än så vet jag inte. Eller jo, jag ska storstäda mitt äckliga rum! Måste dammsuga, damma och skura jätte noga eftersom att en viss Amanda har sprutat en jävla massa glitter här inne så att det glittrar precis överallt ;) Så det är väl det första jag ska göra imorgon så att jag blir av med skiten. Har kommit på att jag vill möblera om här inne, vill ha lite förändring fast det finns nog inte så mycket man kan göra kom jag på nu när jag kollade mig omkring.. Jag får väl testa lite! Nä nu orkar jag inte kolla på det dåliga som går på tv längre, jag sätter på en film istället! Godnatt och sov gott.


snö?

Snöar det på min blogg när man går in på den för det gör det för mig ibland haha, vill inte att det ska vara så, Amanda om du ser detta, hjälp mig!

hallå jag då??

Godmorgon fina jävlar!

Vaknade ganska sent idag, eller sent för mig, brukar oftast vakna innan 12 i alla fall. Men det var helt underbart att vakna och veta att man är ensam hemma, älskar att vara ensam hemma när jag vaknar haha. Så nu kan jag spela hög musik och sjunga hur mycket jag vill! :D Sen ikväll ska jag och lite tjejer hem till Felicia på lite tjejkväll typ, äta god mat och så, skit mysigt! Innan det vet jag inte, har jag inget bättre för mig så åker jag nog och tränar. Men nu ska jag gå ner och äta lite frukost för är hungrig som en häst!

skön kväll med sköna brudar

Åkte ju till Beccas lägenhet förut och städade och målade lite, sen så mötte vi Maria och så gick vi och köpte lite grejer till tacos. När vi kom hem så satte vi igång med maten och så kom Felicia sen också. Vi käkade och snackade massa skit typ! ;) Senare kom Lise och Mickan också, vi gjorde inte så mycket tog det mest lugnt. Alla åkte för en liten stund sen nu ligger jag i min säng och funderar på vilken film jag vill se. Kommer förmodligen somna till den, är jättetrött för jag har inte sovit så mycket.

Ett soft tält

Har precis slängt i mig lite mat så nu väntar jag bara på att klockan ska gå och så åker jag ner till stan och möter Becca och sen så ska vi till lägenheten och greja, vad som händer senare i kväll får vi se på sen ;)


-

kristina om fina morgon:
Åh är det ditt riktiga hår? Riktigt fint!

Nej det är faktiskt löshår, använder det egentligen aldrig men den här bilden är från julafton så just då ville jag ha i det för att försöka vara lite fin haha. Hade det på nyår också men nu är det så fruktansvärt slitet så det ligger i soporna nu. Köpte det på min fjortistid så har haft det ett tag nu ;)

fina morgon

Men heej! Pappa kom in och väckte mig i morse och hade med sig hunden som hoppade på och attackerade mig, pigg blev jag i alla fall. Ligger i soffan och kollar på I used to be fat samtidigt som jag kollar om det finns något roligt pass man kan gå på om det inte händer något speciellt, får se på det sen. Är på bra humör idag, ingen aning varför, bara är det! :D

-


inte speciellt kul

Jag ska vara ärlig, jag städade aldrig förut, ligger fortfarande kvar i sängen som en död fisk. Haha känns som att jag gör nya inlägg hela tiden. Känns inte så kul att blogga längre, har inget att skriva om. Jag har liksom inget speciellt intresse eller något som jag är bra på, är bara en helt vanlig tjej som tar livet som det kommer. Sen så känns det som att mina inlägg är väldigt onödiga, skriver ju bara om vad jag gör om dagarna och det kan väl inte vara så jävla intressant att läsa eller? Jaja jag får se hur jag gör om jag ska fortsätta eller inte, det är bra tidsfördriv.
osminkad och nyvaken tjej

an appel a day keeps the doctor away

Känner mig helt död och orkar verkligen inte göra någonting, enda sen jag kom hem så har jag bara suttit i sängen och typ inte gjort någonting, kul liv. Åkte ju till torp förut, varken jag eller Becca köpte något, eller jo, mat! Fast det var bara en macka ;) Sen så åkte vi till stan och gick direkt till gymmet för att gå på zumba. Vi var i ett jättelitet rum så det blev så himla varmt där inne! Svettigt värre! Sen så kom mamma och hämtade oss, körde hem Becca och sen åkte vi hem och jag hamnade här i sängen. Eftersom att jag inte har något bättre för mig så ska jag försöka fixa till rummet lite och göra lite nytta ;)

Torp

Åkte aldrig och tränade förut för jag ska på ett pass sen istället. Har gjort mig i ordning nu så ska snart åka er till stan och möta Becca och så åker vi ut till torp och kollar lite.


-

Anonym om We all feel a little fucked up sometimes:
ska du flytta till lägenhet? själv? :)

Nej det är inte min lägenhet, det är Beccas, jag tycker bara att det är kul att hjälpa till! :)


fina becca

bra fille, jätte bra verkligen

Godmorgon!

Vaknade av att pappa kommer in och säger att min diabetessköterska ringde och sa att jag skulle ha vart på sjukhuset föe en kvart sen, PINSAMT! Jag hade helt glömt av det, är så vad med att få ett sms dagen innan jag ska dit, tänkte ju inte på att jag har en annan mobil och ett nytt nummer, så ja det var en lite miss. Men det gjorde inget för jag ska snart dit ändå för att träffa en, så skulle ta det samtidigt. Jaja, har i alla fall piggnat till lite nu och slängt i mig lite frukost så nu ska jag byta om och sen åka och träna en snabbis.

hade inget bättre för mig

Jag sa ju att jag inte jag något nyårslöfte eftersom att det är ändå ingenting som jag kommer kunna hålla. Det här är bara en lista på vad jag skulle vilja göra eller ah försöka göra. Ett nyårslöfte är väl ändå något som man lovar sig själv att man ska göra men det är inte det jag gör, så man kan väl inte kalla det nyårslöften, eller? Jag tycker inte det i alla fall! :D Men här är en lista på saker som jag skulle vilja göra:

- Lära mig gå i klackar. Jag verkligen hatar klackskor, kan inte gå i dom, i alla fall inte i för höga. Skulle jag ta på min några någon kväll så har jag ändå med mig andra skor som jag byter till nästan direkt. Synd för jag tycker att det är riktigt snyggt.
- Lägga mer pengar på kläder. Jag köper nästan aldrig kläder så det är tråkigt att aldrig ha något nytt. Lånar typ alltid av kompisar och det känns ganska fattigt, jag vill kunna ha mina egna.
- Jag ska göra något nytt med håret, eller inte något jätte stort. Kanske bara färga det till en annan färg, funderar på något brunrött eller något liknande. :D
- Jag ska bli mer positiv! Se grejer från den ljusa sidan och försöka göra något bra av det som är dåligt. Ska försöka vara glad och skita i saker som trycker ner mig.
- Jag ska ta hand om min diabetes mycket bättre, ha bättre koll på blodsockret och så. Det har vart väldigt dåligt ett tag men nu har jag bärrttat mig och det börjar se bra ut. Snart är allt som det ska och jag måste erkänna att jag faktiskt är rätt nöjd (a) Det är inte så svårt egentligen, gäller bara att gilla läget!
- Resa någonstans. Till något varmt ställe, har bara vart i Sverige, Danmark och Norge. Känner att det är dags nu haha. Har liksom aldrig suttit på ett flygplan eller något. Sen så har jag aldrig vart och åkt skidor heller, så det är också något som jag skulle vilja göra.
- Jag ska sluta oroa mig för så mycket saker. Är alltid rädd för att göra fel eller att saker inte ska bli som jag har tänkt mig. Det är som man säger, man lär sig av sina misstag. Jag får helt enkelt sluta tänka så mycket innan jag ska göra något och hoppas på det bästa haha!
- Sist men inte minst så vill jag skaffa mig ett jobb! Inte så lätt kanske men skulle verkligen behöva det min plånbok är alltid så tom haha.
Ja det är väl det som jag kommer på nu, får se hur detta kommer gå, försöka går ju alltid! ;)

We all feel a little fucked up sometimes

Kom precis hem nu, drog iväg på ett body jam pass med Rebecca och Felicia, shit vad jobbigt det var svettigt blev det! Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och sen göra mig i ordning och hoppas på att det händer något, gör det inte det så tror jag att vi ska till lägenheten och fortsätta att fixa där.


inte nuu

OKej nu blir jag sur, var precis klar och skulle gå ut och gå men självklart har man lågt blodsocker! Så får helt enkelt vänta lite, väldigt irriterande.

ledsen tjej som var redo och alllt haha :(

Vad hände med att jag skulle gå upp tidigt?

Godmorgon på er! Gud vad det har blåst inatt, trodde nästan att taket skulle lossna och flyga iväg haha. Åh jag hade en sån rolig dröm inatt, fast jag kommer inte ihåg så mycket, bara att den var rolig. Men det enda jag kommer ihåg var att jag och Rebecca gjorde inbrott hos mina grannar, vi hade snott nyckeln av dom och när dom inte var hemma så passade vi på. När vi väl var inne så försökte vi komma in på toaletten det var låst så vi försökte med allt, fråga inte vad vi skulle in där att göra. Men i alla fall så hörde vi något så vi rusade ut på balkongen och hoppade ner från den och jag stukade foten. När vi sprang och kollade på framsidan sen så var det tydligen inte alls någon som hade kommit hem så vi blev jätte arga. Normalt. Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe och sen ska jag ta med mig hunden ut på en promenad. Juste, berättade jag om att jag ramlade ner i en Bäck i lördags? Jojomen det gjorde jag! Eller söndag får man väl säga. Efter att vi hade gått av bussen så skulle jag gå ner i ett dike och pissa. När jag var klar och skulle ta mig upp så halkade jag och rullade ner. Eftersom att det inte fanns några lampor där så var det väldigt mörkt så jag såg inget så jag hade ingen aning om att det fanns en bäck där så gissa om jag blev förvånad när att bara blev helt blött. Asså verkligen hela jag låg i bäcken. Tror ni det var kallt eller att stå där ute mitt i natten med mina blöta kläder? Trodde helt seriöst att jag skulle dö eller något haha. Det värsta var att det var en bit att gå hem till Amanda, haha jag hade så ont i hela kroppen. Så när vi kom hem så fick Amanda bädda ner mig med täcke och filtar och grejer. Var nog det västar jag har vart med om tror jag haha :( men kan man kalla det årets första dopp eller? Haha nä det räknas inte. Så här ser i alla fall mina skor ut nu några dagar efter dom har torkat och så.


men kul

05.28, hmm jag som tänkte gå upp ganska tidigt, yeeyy..

Inte okej

Gud jag känner mig som en stel gammal kärring, har bara legat i min säng enda sen jag kom hem typ och så fort jag ska röra mig så påminns jag om att jag har tränat för jag har sån jävla träningsvärk! Haha inte okej, kan knappt gå ner för trapporna.. Nej nu får jag sluta grina! Det blev son jag visste, en tråkig kväll hemma för mig själv, ensamt :( men imorgon ska vi i alla fall hitta på något, ska bara komma på vad först. Nu ska jag gå ner och byta insulin och sen tvätta av mig sminket och göra mig i ordning för natten sen bädda ner mig i sängen och kolla på film eller något.


Död

Kom hem alldeles nyss, har ju vart på zumba så jag är helt slut nu och jag har värdens träningsvärk från igår! Men gillar ändå det, det känns bra haha. Vet inte vad som händer nu det beror på om alla ska stanna hemma eller inte, jag vill inte det, det är ju lov! Men känns som att det kommer bli en hemmakväll ändå,


vill inte ha någon snö! :(

åkte ner till stan förut och kollade på lite saker, fick också bytt en tröja som jag köpte till min bror i julklapp. Sen när vi skulle ta bussen hem så regnade det jätte mycket och när vi går av bussen så är det istället massa snö som vräker ner, hatar snö! Men nu ska vi nog bara ta det lite lugnt innan vi åker och tränar sen.

jag som tänkte sova ut

Godmorgon!

Jag sa ju att jag skulle ta en lång sovmorgon men blev visst inget med det. Mamma ringde och väckte mig, hon var och handlade så hon ville bara ringa och fråga vad jag ville ha, så det var ju bra! :) Försökte somna om efter det men det gick verkligen inte, glömde dra ner persiennerna innan jag somnade så kunde inte somna när det var så ljust och jag orkade inte gå och dra ner dom, lat tjej jag vet. Sen så sov jag inte så himla bekvämt heller, somnade framför datorn så jag hade inte bäddat upp eller något och så när jag vaknade lite senare så orkade jag inte göra något så gick och hämtade en filt bara haha. Jaja nu är jag i alla fall vaken och har tvättat bort det äckliga sminket som jag inte tvättade bort igår, blää. Nu ropar päronen att jag måste gå ner och käka något så får väl göra det då!
glad kines med en skev tumme

it's actually pretty simple, either you do it, or you don't

Kom nyss hem från Becca och sitter i min säng och känner mig helt borta, får kanske kolla blodsockret haha. Åkte ju till Beccas lägenhet förut, jag hon och hennes mamma, visste ni att hon är min gudmor? :) Eller först så åkte vi och köpte färg och så. Gud vad vi har burit och slängt massa, det kommer nog bli riktigt bra det här! Vi var där ganska länge och sen så åkte vi hem till Becca och käkade och kollade på film och bara tog det lugnt. Och jag fick en julklapp, ett par örhängen som jag verkligen behövde, jätte snällt verkligen! ♥

Imorgon tänkte jag att jag ska ta en lång sovmorgon så att jag verkligen får sova ut! Senare på kvällen så ska jag på zumba, får se vad jag gör resten av dagen. Juste, jag tappade ju bort min mobil på nyår så har ju inte har någon dom här dagarna men nu har jag en annan med ett tillfälligt nummer, jobbigt att det inte är comviq bara :(



hemma igen

Kom nyss hem och är helt slut, märks att det var längesen jag tränade men det ska det bli ändring på. Nu sitter jag och äter frukost, försöker vara duktig och äta gröt haha. Sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning snabbt och sen åka till Beccas lägenhet och fixa lite, ska bära ner lite grejer och så, tror att det kommer bli jättemysigt där när det är klart! Åh jag känner på mig att jag kommer få sån sjuk träningsvärk! Men nu måste jag skynda mig så att jag blir klar.

duktiga tjejer

Ville döda någon när klockan ringde förut men tillslut så lyckades jag komma upp ur sängen. Så har packat ner lite grejer och bytt om så om 10 minuter åker jag ner och möter becca i stan och så går vi bort och tränar!

don't think too much

Tiden går så himla snabbt, kändes som att klockan var typ 12 alldeles nyss och nu är den helt plötsligt 3. Skulle behöva sova nu för imorgon ska jag gå upp tidigt för att åka och träna med Becca. Bra att åka tidigt för nu i början av året kommer den vara sjukt mycket folk på gymmet, alla som har nyårslöften och så, men det brukar ju lugna sig efter ett tag ;) Jag har ju bestämt att jag ska ta tag i träningen igen, kan inte kalla det för nyårslöfte precis för sånt kan jag aldrig hålla, men har verkligen bestämt mig nu, så önska mig lycka till haha! Jaja efter vi har tränat så ska vi nog till hennes lägenhet och fixa lite. Godnatt på er ♥



sliten

Orkar inte skriva om igår men jag hade kul! Sen i slutet så blev det inte riktigt som vi hade tänk bara haha :( Har bara vart hemma hos Amanda idag, vi sov där i natt. Har legat i hennes soffa hela dagen reste mig bara när jag skulle äta typ haha. Åkte hem lite efter 9 tror jag och sen dess har jag bara legat i min säng och inte gjort någonting! Jag orkar verkligen inte skriva om igår, är alldeles för trött för det. Är lite ledsen eftersom att jag tappade bort min mobil så får klara mig utan ett tag och hoppas på att jag får en ny snart!