i skolan

Känns verkligen inte som att det är fredag idag, helt sjukt hur fort veckan har gått. sitter med Amanda och jobbar med våran affärsidé, går faktiskt riktigt bra för oss! Senare innan ikväll så hadejag tänkt att dra ner och träna lite snabbt och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!

dags att ligga med sängen

Har vart så skönt att ha varit ledig idag! När jag kom hem förut så fanns det tacos färdigt till mig, helt okej faktiskt. Sen så har jag bara tagit det lugnt och haft i en färgbomb och lite så, tror dock inte att det syns så mycket för hade inte i det så länge. Nu ska jag byta insulin i pumen och sen ska jag sätta på en film som jag kan somna till. Godnatt!


bättre sent än aldrig

Tro det eller ej men jag och Amanda ska snart ut och springa! Springa är inte riktigt min grej, kommer dö lite.

nu

Nyss ätit god grillad mat och ska plocka i ordning lite på rummet sen åker jag förmodligen ut till Amanda, tänkte köpa lite jordgubbar som vi kan gotta oss med! :D

nu var man 17

Igår vad det min dag, så nu är jag 17! Eftersom att jag hade kalaset i helgen så firade vi inte något större igår. Jag och Amanda åkte till laxbutiken och åt jättegod mat! Senare när vi kom hem så myste familjen till det lite. Just nu gör jag ingenting, ligger och har ångest för att jag aldrig tränar, illa. Får se om jag hinner med det sen kanske. Ska kanske till Amanda sen också. JAAA, jag kom på att jag inte behöver komma till skolan imorgon, yey! Ska gå ner och göra lite mat till mig själv nu iaf!

godmorgon

Inte kul att gå upp tidigt när man har lov!! Har iaf kommit upp nu, klätt på mig mjukiskläder och slängt i mig lite äggröra. Så ska bara packa ner lite grejer och röra mig mot bussen sen. Sen så har jag bestämt mig för att gå och träna!

kan väl ta och blogga lite då!

Orkar inte skriva så mycket om vad jag har gjort nu det senaste. Riktigt skönt med lov iaf! har inte vart hemma något typ, helt ärligt så kommer njag inte ihåg när jag sov i min egen säng sist haha. Men idag gör jag faktiskt det för ska upp tidigt och åka till sjukhuset imorgon, kvart över 8 ska jag vara där, as kul! Idag har jag vart hemma hela dagen. Sov hos Maria men åkte hem ganska tidigt. Har legat hemma och kolllat på alla big brother avsnitt som jag har missat. Lite senare så kom Amanda och så fick jag en liten tidig present av henne, fyller ju faktiskt på tisdag ;) fick en färgbomb och det ville jag verkligen ha så blev skit glad, jätte mycket tack mandisen :D Var hemma ett tag och bara snackade och tog de lugnt och sen så gav vi oss ut på en promenad med hunden som blev lite galen när en annan hund började skälla så han slev av en av mina naglar, gjored ont och ser inte fint ut. :( Men nu ska jag kolla på tv och försöka somna eftersom att klockan kommer ringa tidigt imorgon... tur att jag inte behöver göra mig i ordning. Natti!
snodde bild från amandas blogg!

Prooov

Har nyss haft idrott och nu sitter jag och ska snart ha ett svårt prov, yey! Senare blir det nog träning.


Dum morgon

Sitter i skolan och ska snart ha engelska. Taggar prov senare och efter skolan ska jag och Amanda sola och såå. Kanske åker hem till Amanda sen, ska iaf ta det vääldigt lugnt.


söndag

Har vart en jättelugn helg, har bara myst och haft det bra men fina vänner. Just nu sitter jag själv hemma hos Amanda, hon och hennes familj är på kalas. Sen när hon kommer tillbaka så åker vi till mig en sväng sen tror jag??