Godmorgon

Godmorgon, sitter i skolan och tänkte plugga lite till ett prov jag har sen. försov mig lite imorse så jag hann inte pcka klädet till idrotten så är inte med på den. Efter skolan tror jag att jag ska till torp om någon åker med mig för jag måååste ha nytt.


trött och sur

Vet inte varför bara är så. Drog lite tidigare från skolan förut för att jag klantade mig och glömde att ta med mig nytt insulin så det tog slut. Bara för det så fick jag högt blodsocker och mådde skit. Tog lite tester och så och det visade sig att jag hade lite ketoner i blodet och skit men det gick ner sen som tur var. Ingen orkade laga mat idag så tjocka familjen åkte och köpte mcdonalds. Bara vart hemma idag eftersom att jag inte har mått så bra. Nu ligger jag och försöker plugga lite men kommer förmodligen somna snart.


pluggisar!

Sitter i skolan och har äntligen börjat på min novell som ska in på fredag! Slutar snart och då har jag bara en lektion kvar, matte.. Sen ska jag hem och plugga lite och sen ska jag dra mig till gymmet och träna lite. P.S Amanda ska dö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

söndag med en ful kompis

Ligger hemma hos Amanda i hennes säng nu och tar det lugnt men nu tvingar hon mig att hänga med ut med hennes hund, synd om mig hörs sen!

fin lördag!!

Grym kväll igår! räcker att säga så tycker jag. Hemma hos mig nu med Amanda, håller på att fixa oss och sen så åkte vi ner till stan och möter dom andra och så ser vi vad som händer!

touch the sky

FREDAG!!!  hade inte sista lektionen idag så fick sluta tidigare. Men snäll som är så väntade jag på Amanda så att vi kunde åka hem till mig samtidigt. Juste, Amanda ska börja i min klass på måndag!! nicee! När vi kom hem så städade vi som as, Amanda mitt rum och jag toaletten haha.. Just nu är vi helt döda, ska nog ta och gå ner och äta en macka eller något. Får inte äta för mycket bara för måste vara hungrig sen när jag ska ut och äta med alla brudar! Sen efter det får vi hoppas på det bästa.







 
SNYGGA OCH GLADA TJEJER!!!


we are not living in a sick world, we are surrounded by sick people

Efter skolan förut åkte jag hem och tog det lite lugnt, sen så åkte jag ner till stan och träffade Maria sen drog vi och tränade duktiga som vi är. Haha kanske inte lika duktigt att äta pizza när jag kom hem.. Ska försöka börja skriva lite på min novell nu, börjar komma lite ideér! Sen hoppa in i duschen och sen nana!


ganska gammal

sometimes you have to say "fuck it", and just live

Sovmorgon till tio i morse, när man kommer till skolan så får vi reda på att den andra lektionen är inställd, så vi skulle börja halv 1. Vi gick och käkade thai och alla höll på att sprängas till slut så mycket vi åt. Men gott var det! Efter skolan åkte jag hem, la mig soffan lite och försökte att inte somna, sen åkte jag och tränade med Becca. Kändes typ som att jag hade duschat efter haha..

Just nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska skriva i min novell, men jag har sån dålig fantasi så det går sådär.


en helt vanlig tråkig dag

Yeey Amanda har fixat till min blogg! Tack tönt :)

I morse var jag tvungen att gå upp jäätte tidigt eftersom att jag och mamma skulle lämna Mutumba på dagis innan jag skulle vara på sjukhuset klockan halv 8. Jag gick bara upp och duschade och åt och klädde på mig sköna kläder, sket i att fixa håret och sminka mig, hur jag såg ut vill jag inte ens veta men det var ju inte precis någon att skämmas för där ;) Den första tiden jag hade var för att kolla mina ögon och se så att jag inte hade fått några skador på dom påg rund av hur jag har skött min diabetes. Men det verkade bra, hon tyckte inte att det såg så konstigt ut och om det var något så skulle det inte vara något allvarligt, så det var skönt att höra. Usch det var värsta jobbigt för att 40 minuter innan jag skulle vara där så skulle jag ta droppar i ögonen för att mina pupiller skulle bli större och dom dropparna gör så att jag ser väldigt suddigt. Haha på grund av att mina pupiller blev så stora så kan man väl säga att jag såg lite drogad ut.. När jag väl satt där så var det typ en stor kamera som hon satte precis framför ögat och det var ju inte lite den  blixtrade till, så jag kände mig helt blind efter haha. När jag var klar där så fick jag och mamma vänta i typ 40 min för att då hade jag en annan tid. Där fick jag reda på att jag har gjort väldigt bra ifrån mig och jag hade gått ner massa i HbA1c så jag är stolt över mig själv faktiskt. Åke inte till skolan efter sjukhuset utan har vart hemma hela dagen och umgåtts med min soffa och min tv.

Imorgon ska jag iaf till skolan och jag kom precis på att jag har sovmorgon! fint! Kanske åker med Amanda till torp en snabbis, får se på det. Sen så ska jag kanske åka och träna med Becca senare.





Gud gav mannen både kuk och hjärna, men inte tillräckligt med blod för att fylla båda samtidigt

Inte kul att blogga när bloggen ser ut som den gör.. Så det är därför som jag inte skriver så mycket.

Idag är det måndag och en nu start på veckan, hippas den går lika fort som alla andra har gjort. Hade en kort sovmorgon i morse så det var rätt skönt. Blev lite ledsen när vi fick reda på att vi ska gå mycket längre på onsdagar.. Efter skolan så kom pappa och hämtade mig så att jag skulle hinna äta mammas goda mat innan jag skulle iväg och göra en liten grej. Efter det så har jag bara vart hemma och tagit det lugnt framför tvn.

Imorgon har vi också sovmorgon eftersom att vi inte ska ha den första lektionen, yeey! Äckligt segt med lång dag!


från manda pandas blogg!