Happy new year

Åkte ner till stan förut och fixade lite grejer, sen så åkte jag hem och där satt Amanda och Anna inne på mitt rum och gulliga som dom är så hade dom städat mitt rum! Nu håller vi att göra oss i ordning och sen vid 6 så åker vi hem till Maria, ska käka lite mat och andra grejer! Ser i alla fall fram emot kvällen! Gott nytt år!


sista dagen på året!

Godmorgon! Gick upp väldigt tidigt idag, det var lika bra för har inte kunnat sova något inatt ändå, fattar inte varför? Men hoppas bara inte att jag är trött sen. Är på bra humör nu eftersom att allt är typ planerat och nu vet jag äntligen vad jag ska ha på mig! Jag ska inte ha någon klänning, kanske lite mobbat att typ alla andra ska ha det och inte jag men ville ha något som jag trivdes i! Men det kommer nog bli skitbra! Nu ska jag plocka i ordning på mitt rum ännu en gång, fattar inte hur jag lyckas få det så stökigt hela tiden.. Kommer nog åka hem till Maria hyfsat tidigt sen tror jag, eller jag vet inte när. Skriver säkert med sen!

jättesöt bild från förra året haha!

jätte bra, verkligen..

Ååh vill bara kunna somna nu så att jag är pigg och orkar gå upp tidigt imorgon men går inte, märkte att knappen på magen inte hade suttit riktigt bra så har inte fått insulin på ett par timmar så har högt blodsocker och mår skit och springer upp och ner och dricker och pissar hela tiden. Men har satt en ny nu och tagit insulin så nu väntar jag på att det ska gå ner. imorgon ska jag ha sten koll på blodsockret så att det ligger bra, vägrar må dåligt på nyår på grund av blodsockret! Nu ska jag springa ner ännu en gång och hämta något att dricka, men smarta jag kom på nu att jag kan ta med mig en stor vattenflaska upp, smart fille!!

my day

Min dag började med att mamma kommer in och väcker mig och säger att jag ska gå ner och äta frukost och sen följa med på en promenad, kan säga att jag inte var så jätte pigg på det men var ändå ganska skönt efter. Efter det slänga mig in i duschen, städa mitt sviniga rum och sen åka ner till stan och möta upp Maria och Amanda! Vi handlade lite bra saker till imorgon och så. När allt var fixat och klart så åkte jag hem. Ville faktiskt bara vara hemma idag för är ganska trött och orkade inte göra så mycket. Har provat massa kläder tills imorgon också och jag kan verkligen inte bestämma mig så Amanda och Maria, ni har inget val, ni ska hjälpa mig imorgon! Går också runt i mina obekväma skor som jag ska ha imorgon bara för att se hur det kommer att gå haha! Klackar är inte riktigt min grej om man säger så. Nu tänkte jag gå ner och ta mig något att äta för jag är så sjukt hungrig!


is it weird that i don't give a shit?

Har inte skrivit eftersom att jag inte gjort något speciellt att skriva om och så har jag inte bilder så det blir så tråkigt utan. Men igår var jag i alla fall i Göteborg med Becca, fick inte med mig så jättemycket hem men jag blev nöjd ändå, åkte mest dit för att hitta ett par skinnbyxor och det fick jag så japp, nöjd! Kommer säkert bilder när jag har orkat ta kort på det. Senare på kvällen så åkte jag hem till Becca och var med henne.

I morse fick jag sätta klockan och gå upp tidigt för att jag skulle till sjukhuset på ett vanligt besök. Det gick rätt snabbt eftersom att vi inte kollade så mycket hur jag hade legat och så tog vi inget HbA1c, ville vänta lite med det för var inte längesen jag tog ett så ville vänta så att jag kan se mer förändring. Kollade bara vikten och så bestämde vi att jag skulle börja räkna kolhydrater för att blodsockret ska bli bättre, så det ska jag börja med nu. Jobbigt att komma igång med det bara men ska väl gå bra efter ett tag. Becca kom nyss hem till mig och vi sitter på mitt fina ostädade rum och gör ingenting just nu, vi funderar på att vara hemma hos henne ikväll och laga lite mat och ha det mysigt och så sen, så så kommer väl min kväll se ut!


suddig men det är lika bra

don't let people get to you. They can't pull the trigger if you don't hand them the gun.

Becca kom hem till mig förut och så körde pappa ut oss till torp, jobbigt med allt folk bara. Fick med mig lösnaglar och hårspray bara med det behövdes. Innan vi åkte hem så köpte vi med oss lite mat som vi lagade och åt när vi kom hem, mycket gott kan jag lova er! Sen så åkte vi och var med fina vänner! Har vart hemma ett tag nu och sitter och gör typ ingenting, ska kolla om jag kan hitta någon bra film och somna till den, tänkte att jag inte skulle vara uppe så jävla sent idag för imorgon så ska jag åka och träna på morgonen, vill ta tag i skiten igen.


oj vad klockan rinner iväg

Det blev en tråkig hemmakväll ändå, trött på det nu, vill ut och hitta på saker! Borde egentligen kanske då och lägga mig snart, har inte sovit så mycket faktiskt men är inte ens lite trött, får väl sätta på tvn eller något för då kommer jag somna direkt kan jag lova. Men just nu har jag inte ork till att lyfta mig från golvet så det får vänta, lat jag vet. Imorgon så åker jag ut till torp med Becca mer vet jag inte än.

negativa jag!

Hej alla coola jävla som läser! Har egentligen inget intressant att skriva, jag har skit tråkigt och det äckliga vädret gör mig på dåligt humör och ingen lust alls att hitta på något. Gick ner till stan förut och det var inte så mysigt med blåst och regn samtidigt kan jag lova. Tänkte åka till Amanda och ta det lugnt men det var ingen som kunde köra så det sket sig, kul! Becca skulle höra av sig sen så får se om jag träffar henne en stund annars ska jag bara hitta någon bra film och ta det lugn här hemma. Positivt inlägg känner jag! Nu ska jag fixa i ordning på mitt rum som ser ut som ett helvete, undrar varför haha!


lite tankar om jul och nyår

Jaha, då var julen för detta året över. Tänk ändå så som alla har stressat bara just för den här dagen, med julklappar och mat för att allt ska bli bra, tycker att det är riktigt skönt att det är slut med det nu! Ska jag vara ärlig så tycker jag att julen är lite överskattad, visst det är jättemysigt att fira den med sina nära och kära och jag älskar att båda ge och få paket men ändå, lite överskattat med all denna stress för att allt ska bli perfekt. Okej nu låter det helt fel, jag gillar julen men tycker att det kan bli för mycket! Jag har liksom sett fram emot nyår mer än till jul och det är många som tycker att nyår är överskattat men inte jag, jag tycket att nyår är mycket roligare! :D Många tycker ju att det blir för mycket panik om vad man ska ha på sig och hur man ska se ut och vart man ska vara och allt. Visst några överdriver väl kanske lite mycket men det hör ju ändå till lite tycker jag. Det är inte alltid som man klär upp sig och gör sig i ordning så mycket som många gör till nyår och det tycker jag är kul! Fast man behöver ju inte överdriva för mycket:) Själv så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, eller jag har väl mina funderingar men jag får se, något fint ska jag väl hitta hoppas jag. Shit vad jag tjötar, haha hade inget bättre för mig, har säkert skrivit samma saker flera gånger med skit i det! Puss på er töntar som orkade läsa detta otroligt onödiga inlägg!


mysigt!

Har haft det jätte mysigt med god mat och öppnat mina fina julklappar och jag är nöjd! Slänger ut bilder på det jag fick sen. Nu är alla helt slut efter all mat som vi proppat i oss så vi sitter döda framför tvn allihopa. Var lite butter över att vi bara skulle vara så få här men nu efter så måste jag säga att det har vart riktigt skönt!

ren spegel, japp!

GOD JUL

Då var den här, den mysigaste dagen på hela året! Nu sitter jag och gör mig i ordning, det jobbigaste är att jag inte har någon ork till att sminka klart den andra ögat, någon frivillig? hepp. Det kommer bli en väldigt lugn jul i år, den kommer bara spenderas med mamma, pappa, brorsan, mormor, farmor och min morbror. Ingen aning om när dom kommer men får väl försöka göra mig klar så att jag är färdig när dom kommer.

Igår så träffade jag Amanda, Becca och Maria, vi fikade och bytte julklappar och jag blev jätte nöjd! Tack finaste underbaraste vänner! Men nu har jag inte tid för det här mer, har en bra julafton och ät så mycket mat så att ni spricker! ♥

en dag kvar nu!

Sjukt att det är jul imorgon, kan verkligen inte fatta det. Nu håller jag iaf på att gör mig i ordning för ska ner till stan och fika med Becca, Maria och Amanda och så ska vi byta lite julklappar, mysigt! Annars så tror jag inte att jag ska göra något speciellt idag, typ bara vara hemma och hjälpa till tills imorgon snäll tjej som jag är.


haha förlååååååt!

hemmakväll

Kom hem för inte så jätte länge sen. Åkte ner till stan förut och mötte Becca och Amanda och så drog vi och fikade och snackade lite. Sen kikade vi lite i stan och jag fick köpt dom sista julklapparna, sköönt! Så nu är jag helt klar! Sen så åkte vi ut till torp också. Mjaa så har väl min dag sett ut, nu sitter jag och väntar på att min sallad ska komma och sen så har jag lovar mamma att hjälpa till att städa lite så det får jag väl göra senare. Tror att jag bara stannar hemma ikväll, tråkigt men kan väl vara skönt ibland det med!

sho amanda snodde din bild lite!

japp

Drog aldrig och käkade igår, istället skulle vi fira lite att det var lov. Det var kul tills blodsockret drog iväg så jag mådde skit och fick åka hem. Så det var lite synd. Jobbigaste var nog att jag glömde min mobil haha :( Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske träffa tjejerna och ta en fika och så!


mitt monster

onsdag

Jag och Amanda gick upp tidigt idag för att åka till torp med hennes föräldrar så vi kom hem för en liten stund sen. Fick köpt en julklapp så nu har jag bara en kvar! Ingen aning om vad som händer idag, eller jo ska nog ut och käka ikväll med mina brudar och öppna lite julklappar, mysigt!

film

Pappa körde hem mig till Amanda förut efter att jag var klar med allt. Vi har typ inte gjort ett skit, käkat lite gurka och dipp och haft det bra bara. Jag pajade precis bilden till tvn så nu letar vi efter en film som vi kan kolla på istället, bra felicia bra.


don't let your past steal your future, move on

Åkte ju till skolan och lämnade in lappen förut och väntade på att hon skulle bli klar med provet. Sen gick vi ner till stan och så när Amanda skulle sola så passade jag på att gå till frisören bredvid för att kolla om det fanns någon tid, och det fanns en direkt så medan hon solade så klippte jag min lugg lite kortare, hur bra som helst. Sen tog jag bussen hem och då stod maten på bordet, heelt underbart! Men nu ska jag byta insulin och sen skura golvet..

jag har visst ingen överläpp

tisdag

Tja! Vaknade förut av att mamma ringde och sa att hon var på väg hem och att jag skulle sätta på kaffe, gullig som jag är så gjorde jag självklart det! Sen kom mamma och så käkade vi lite frukost och så. Sen vid två drar jag till skolan bara för att lämna in en lapp och så ska ja vänta på att Amanda ska göra klart sitt prov och sen drar vi ner och solar och kollar lite julklappar. Men nu blev det bråttom så måste hoppa in i duschen!


ja det här var ju inte igår.. FJORTISVARNING!!!








Haha kolla vad jag hittade förut, kul att kolla på ändå.

yeey

Ingen skola för mig imorgon eller onsdag så nu tar jag looooooooov!!

Nu ska jag tjäna 50 spänn...


Mycket mycket gammal bild

i telefon men mandisen!

Efter att vi kom hem förut så hämtade vi in granen och så klädde vi den och så. Sen så satte sig hela familjen tillsammans framför tvn och drack glögg och åt pepparkakor. Nu ligger jag och pratar i telefon med Amanda och kollar efter lite klänningar som man kan ha till nyår.

måndag!

Slutade väldigt mycket tidigare idag och då drog jag och Amanda hem till mig och skulle plugga lite, men vad som hände med det vet jag inte.. Amanda har i alla fall lekt lite med min blogg så att det blev lite finare, tack kompis! Hon drog för några minuter sen så nu sitter jag hemma själv och väntar på att mamma ska komma hem. Ska bara stanna hemma eftersom att jag ska iväg på en grej vid halv 5 och efter det så ska vi köpa med oss lite mat hem tror jag så blir myskväll med familjen då.


snygg hand

create memories to remember

Pluggdag kanske men inte kan säga att det blev men jag blev klar med lite i alla fall. Nu ligger jag hemma hos Amanda och kollar på tv och ångrar mig att jag inte hoppade in i duschen förut för då hade jag sluppit det imorgon på morgonen. Fan. Men ska försöka sova nu så att jag orkar ta mig upp imorgon så sov gott.

kommer dröja länge innan jag äter pizza igen

Fjos köpte pizza till oss förut, det var gott i början men sen blev det lite mycket så det slutade med att Amanda låg inne på toaletten haha stackarn! Så ja, kommer ta ett tag innan jag kommer äta pizza igen! typ imorgon eller något. Tänkte göra klart en engelska grej och sen så ska jag hoppa in i duschen. Sitter två jävla mongobarn i andra änden av sängen, blir nästan lite rädd..

söndag

Sitter hemma hos Amanda nu och försöker plugga duktig som jag är! Sover nog här inatt också. Bara två dagar i skolan och sen är det lov!

i don't know what to say, thank you or fuck you

för seg i huvudet för att komma på en rubrik

Verkligen vart en lugn helg för mig, inte det som var planerat med det fick väl gå ändå. Förut så åkte jag ner till stan till Becca och My som satt och åt, efter det åkte vi hem till Becca och var där hela kvällen. Oj vad mycket klockan var, kanske försöka sova nu för imorgon ska jag hem till Amanda och så ska vi ha en pluggis dag så att jag kan bli klar med lite saker, det är ju liksom lov snart, bara två dagar kvar i skolan! Kan inte fatta att det är jul snart, det känns verkligen inte som det. Men nu ska jag försöka sova klockan är ju ändå halv 5, så godnatt!


there is no time for sadness, your life is to short

Hemma hos mig med Amanda och har precis färgat mitt hår så nu väntar vi bara på att jag ska skölja ur det och så får vi hoppas på det bästa! Ser fram emot en fin kväll!


be fucking awesome!!!

Spenderar min natt hemma hos Amanda inatt och imorgon har vi sovmorgon till halv tio och då ska vi på teater och efter det har jag bara en lektion kvar så jag klagar inte! Ska bli så skönt med helg också, så imorgon ska vi ha kul!
Men nu ska jag bädda ut finesängen så att Amanda inte behöver tränga med mig i sängen längre. Så ska väl försöka att inte somna så sent nu också.


Hemma hos Amanda för ovanlighetens skull

Idag hade jag ett ännu svårare matteprov än vad jag hade igår och det gick skit. Senare så hade vi redovisning för vår produkt och det gick faktiskt bra! Eftersom att vi redovisade så fick vi sluta tidigare så då gick vi ner till stan och så åkte jag med hit. Lite hungrig så ska tvinga Amanda att ge mig mat snart hehe! Duktiga är vi som sitter och pluggar också!


två grymma tjejer i skolan

att det ska vara så svårt att hålla något som man har lovat sig själv

Jag måste börja gå och lägga mig tidigare, är ju lika död varje morgon. Det konstiga är att när jag sover ensam hemma så har jag skitsvårt för att somna, men när jag sover hos någon annan så har jag inga problem att somna alls, skumt. Nu ligger jag i alla fall och försöka lära mig det jag ska säga när vi ska redovisa vårt arbete imorgon men det går sådär när man har tusen andra tankar i huvudet. Kul kul. Skulle egentligen ha färgat mitt hår idag när jag kom hem men så kom grannarna hit så vi hann inte med det, så ska tvinga någon att göra det på mig imorgon!

Haha det är så fult, typ ingen som vet att jag bloggar så det är typ ingen som läser, varför jag inte har länkat den vet jag inte, varför jag inte länkar den nu vet jag inte heller. Så cool är jag, japp.



inte glad

Trött och irriterad är jag! Vill bara gå upp till min fina säng och ligga med den men nä, har en jävla massa grejer att fixa först! Ska bli så skönt med lov, det behövs nu. Men får väl bita ihop tills dess.

Igår sov jag hos Amanda så i morse tog vi en liten extra lång sovmorgon men det var vi värda tycker jag ;)
Kom till skolan och gjorde ett svårt matteprov och sen gick jag med Amanda till frisören. Efter det skulle jag gå upp till skolan till den sista lektionen men då hade min grupp bestämt att vi fick gå hem så då åkte jag och Becca till torp och kikade lite. Nu har jag bestämt mig för att inte göra något annat förrän jag är klar med skiten till skolan så att det blir klar så fort som möjligt! Så kom jag på en sak nyss också som gör att allt bara blir jobbigt, åååh orkar inte :(


Julen närmar sig!

Kanske ta tag i det här igen? Blogga är då fan inte min grej men försöka går ju alltid! Men vill ha ny header, jätte bra gjort av Amanda men gillar inte bilden så ska tvinga henne göra en ny någon gång när hon orkar.

Min dag började med att Amanda kom hem till mig, vi lagade lite mat och sen tog vi bussen till sjukhuset för att gå på en vanlig koll för min diabetes. Känns som att jag bor på sjukhus nu för tiden haha.. Efter det gick vi ner till stan så jag kunde köpa en julklapp till pappa och hårfärg till mig, nu ska utväxten bort! Sen åkte jag, Amanda och Anna ut till torp där jag fick köpt lite mer julklappar, snart klar med alla, skönt!
Nu ska jag nog ta och ta bort lite i vardagsrummet som jag har stökat ner, ser sådär ut efter att jag har slagit in paket.. Sen ska jag göra klart engelska så att inte min lärare halshugger mig för att jag har lovat henne att vara klar länge nu. Lite depp är jag också för Amanda berättade att vi har bokprov imorgon, tror ni att jag har läst ut boken då? Nä, inte ens halva. Långt det blev,hej då fula jävlar.